Mercedes privatleasing

Äg känslan. Privatleasa en Mercedes.

Fördelar med Mercedes privatleasing

Leasa en ny bil varje, vartannat eller var tredje år, utan att behöva tänka på kontantinsats, värdeminskningar eller kostnader för service – det är privatleasing.

  • 0 kronor i kontantinsats
  • All service och underhåll ingår
  • Du slipper tänka på värdeminskning
  • Välj utrustningsnivå enligt aktuella erbjudanden
  • Komplettera med Mercedes-Benz bilförsäkring på samma faktura under hela leasingperioden

Boka provkörning

Så funkar privatleasing av Mercedes

Vid privatleasing hyr du din bil under ett visst antal år och lämnar sedan tillbaka den när leasingperioden är slut. Oftast tecknas ett leasingavtal på tre år, men vi kan även teckna avtal på 24 eller 12 månader.

Förhoppningsvis leasar du då en ny bil som möter dina krav och förväntningar.

Mercedes-Benz Finans

Väljer du att leasa din bil hos oss tecknas alltid ett leasingavtal med Mercedes-Benz Finans. När du tecknar ett leasingavtal hjälper vi dig att räkna ut den mest optimala kombinationen för körsträcka och avtalsperiod.

Ditt leasingavtal ska stämma överens med hur du kommer att använda bilen. Det som avgör månadskostnaden är val av bilmodell, avtalslängd samt körsträcka.

Tillsammans kollar vi på det bästa upplägget för just dig.

Privatleasingerbjudande EQA & EQB

Ta chansen och upplev Mercedes-Benz privatleasing - just nu har vi erbjudande på EQA och EQB lagerbilar . Dessutom ingår 10 000 kr i laddvoucher.

Till erbjudandet

Vanliga frågor vid privatleasing av Mercedes

Nej, du kan inte köpa loss din leasingbil vid periodens slut.

Absolut! Börja med att se våra aktuella erbjudanden.

Ja, men det medför kostnader. Viktigt att tänka på är att när du tecknar ditt avtal så tecknar du upp dig för hela perioden. Vad du kan göra om du vill byta ut din bil tidigare är att kontakta oss så kollar vi tillsammans på hur lång leasingperiod som du har kvar samt hjälper dig till den bästa lösningen.

Vid ändrade körvanor är det viktigt att du kontaktar oss så snabbt som möjligt. Detta då körsträckan påverkar din månadskostnad. Kör du för mycket blir du debiterad för övermil, vilket ligger på 12.50 kr/mil.

Avgifter som tillkommer är: uppläggnings- och administrationsavgift, skatt och avgifter från Transportstyrelsen, kostnader för böter samt drifts-, underhålls- och reparationskostnader vid skada. Du måste även teckna en försäkring för din leasingbil.

Under hela leasingperioden igår all service av bilen. Det enda du behöver tänka på är att när bilen säger till själv boka in en servicetid. När du servar din bil hos oss ingår assistanstjänsten Mobilo som innebär att du får vägassistans på plats vid behov.

Nej. Vi har det som tillval, men ingen krav. En fördel med Mercedes Finansknutna försäkring är att du får ett fast och förmånligt pris och alltid snabb och smidig skadehantering dygnet runt.

Några andra fördelarna med försäkringen är: garanterad reparation med Mercedes-Benz Originaldelar, ingen maxgräns för ersättning av stulna däck och fälgar eller fabriksmonterad elektronisk utrustning, ingen självrisk vid kollision med djur samt hyrbil vid reparation efter försäkringsskada i upp till 60 dagar.

Ja. Men ska du resa utanför EU krävs att Mercedes-Benz Finans ger sitt skriftliga medgivande.

Vid en olycka eller skada är det viktigt att du direkt kontaktar ditt bolag där bilen är försäkrad. Om du är osäker över hur du ska gå tillväga får du självklart även kontakta oss så hjälper vi dig hur du ska gå tillväga.

När du hämtar ut din bil går vi igenom vad som gäller vid återlämning. Skadekontrollen görs alltid av oberoende part. Genom att regelbundet lämna in din bil på service, kan du se till att hålla bilen i gott skick och i god funktion.

Ja.

Redo för nästa steg?

Härligt! Kontakta någon av våra anläggningar så hjälper vi dig till din nästa bil.

Stockholm – Smista
Smista Allé 42, 141 74 Segeltorp
Personbilar Transportbilar
Karlstad
Körkarlsvägen 7, Bergvik, 653 46 Karlstad
Personbilar Transportbilar
Örebro
Nastagatan 16, 702 27 Örebro
Personbilar Transportbilar
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?