Mercedes-Benz Uptime

Visionen: 100% planerade reparationer och maximal tillgång till dina fordon.

Ligg steget före med Mercedes-Benz Uptime

Lösningen som sammanför era fordon, Mercedes-Benz serviceverkstäder och ditt transportföretag. Det smarta systemet genomför en automatisk analys av lastbilens service- och reparationsbehov, planerar verkstadsbesök på det mest optimerade sättet och garanterar att ni får maximal tid på vägarna. Eventuella problem upptäcks i förväg och åtgärdas snabbt.

Resultatet? Ökad pålitlighet och kontinuerlig tillgänglighet till era fordon. Kontakta oss så tar vi fram en gratis kostnadsuppskattning åt dig.

Mercedes Uptime

Fördelar Mercedes-Benz Uptime

  • Förebyggande åtgärder mot driftstopp som går att förutsäga.
  • Bra planeringsmöjligheter och effektiva verkstadsbesök.
  • Maximal transparens – tydlig överblick över vilka reparationsåtgärder som krävs. Undvik onödiga verkstadsbesök och kostnader.

Kontakta oss

Veho Bil pattern
Mercedes Trucks serviceavtal

Mercedes-Benz Uptime ingår i utvalda serviceavtal

Mercedes-Benz Uptime ingår i bland annat Mercedes-Benz Complete och Select. Andra serviceavtal kan också kombineras med Mercedes-Benz Uptime för att dra nytta av det intelligenta fordonsnätverket och effektivisera era serviceprocesser. Kontakta våra experter så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen.

Användning av Mercedes-Benz Uptime

Snabba fordonsdiagnoser
Fordonet, Mercedes-Benz verkstäder och ert företag är anslutna och kommunicerar ständigt. Den genererade datan används för snabb fordonsdiagnostik och en betydande del av detta sker helt automatiskt med hjälp av Mercedes-Benz Uptime.

Snabba åtgärdsrekommendationer
Efter att data har samlats in i fordonet överförs åtgärdsrekommendationerna automatiskt till det relevanta återförsäljarsystemet inom genomsnittligt 240 sekunder.

Snabbare diagnostid
Detta leder till en diagnostid som är tre gånger kortare för ingångstestet i verkstaden för de över 1500 Mercedes-Benz Uptime-certifierade detaljhandelsföretagen i Europa.

Färre oplanerade verkstadsbesök
Men också att antalet oplanerade verkstadsbesök för Mercedes-Benz Uptime-fordon har minskat med mer än hälften, tack vare att fel har identifierats i ett så tidigt skede.

Kontakta din närmaste Trucks-anläggning

Vi hjälper dig med Uptime och besvarar dina frågor.

Malmö
Staffanstorpsvägen 104, 232 61 Arlöv
Örebro
Berglundavägen 3C, 702 36 Örebro
Gävle
Ersbogatan 4, 802 93 Gävle
Västerås
Wijkmansgatan 1, 721 36 Västerås
Karlstad
Körkarlsvägen 7, Bergvik, 653 46 Karlstad
🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?