Mercedes-Benz lastbil Actros 4

ServiceContracts från Mercedes-Benz

Alltid transparenta kostnader, attraktiva priser och maximal rörlighet.

Servicekostnader under kontroll

Med Mercedes-Benz serviceavtal kan du enkelt planera för framtiden med förutsägbara kostnader och attraktiva månadsavgifter. Vi garanterar att din lastbil alltid bibehåller sitt värde genom användning av Mercedes-Benz originaldelar. Våra skräddarsydda servicepaket är utformade för att maximera din mobilitet och minimera risken för driftstopp.

Våra serviceavtal

Mercedes-Benz Complete
Med Mercedes-Benz Complete får du vårt mest omfattande skydd för ditt fordon. Detta serviceavtal täcker alla verkstadsarbeten och slitdelar och innefattar även tidsbokningsplanering och revision med hjälp av Mercedes-Benz Uptime.

Mercedes-Benz Select
Med Mercedes-Benz Select får du ett utmärkt komplement till drivlinegarantin. Detta serviceavtal innehåller underhållsservice och Mercedes-Benz Uptime som erbjuder helautomatisk telediagnos i realtid. Allt till en förmånlig månadsavgift. Kostnader för slitdelar tillkommer.

Mercedes-Benz BestBasic
Med Mercedes-Benz BestBasic säkerställer vi att din lastbil alltid är redo för action. Detta serviceavtal inkluderar regelbundet underhåll och uppfyller Mercedes-Benz höga kvalitetsstandard. Vi tar hand om all service enligt servicebladet för Mercedes-Benz chassi, inklusive användning av originaldelar, oljor och fetter. Mercedes-Benz Uptime som tillval.

Mercedes-Benz Uptime
– ingår i Complete och Select

Visionen bakom Mercedes-Benz Uptime: reparationer kan planeras till 100 % och du får maximal tillgänglighet till dina lastbilar. Med Mercedes-Benz Uptime strävar vi efter ett tydligt mål: att löpande minimera oplanerade fordonshaverier, att planera reparationerna och därmed maximera tillgängligheten för era fordon.

Läs mer

Veho Bil pattern

Kontakta din närmaste Trucks-anläggning

Karlstad
Körkarlsvägen 7, Bergvik, 653 46 Karlstad
Örebro
Nastagatan 16, 702 27 Örebro
Västerås
Wijkmansgatan 1, 721 36 Västerås
Örebro
Berglundavägen 3C, 702 36 Örebro
Gävle
Ersbogatan 4, 802 93 Gävle
Malmö
Staffanstorpsvägen 104, 232 61 Arlöv
🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?