Vindrutan på din Mercedes-Benz är mycket mer än bara glas

Ett stenskott som kan repareras eller en helt ny vindruta? Vi monterar alltid Mercedes-Benz egna vindrutor och våra tekniker är utbildade på alla Mercedes-modeller. De vet vad som skiljer och vad som förenar. Efter varje lagning eller byte kör vi bilen genom ett komplett testprogram. Där alla funktioner verkligen testas.

Lagning av stenskott eller byte av ny vindruta på din Mercedes

Vindrutan på din Mercedes är mycket mer än du kanske tror. En hel och rätt monterad ruta är en förutsättning för att många av bilens säkerhetssystem ska fungera som det är tänkt. Det är nämligen inte bara du som ser ut genom den. Det gör även många av bilens sensorer.

Därför är det viktigt att du låter den lagas eller bytas ut av tekniker som verkligen kan din bil. Som testar alla system efteråt. Och som ser till att din Mercedes förblir en Mercedes.

stenskott på vindrutan

Mercedes-Benz SmallRepair – glasreparation

Många skador kan åtgärdas
Grus som virvlar upp från vägkanten eller framförvarande fordon – orsakerna till stenskott är lika många som skadorna. Oavsett vilken typ av stenskott det rör sig om så kan glasskadan bara repareras om rutan har träffats till ett visst djup och inte har några långa sprickor.

Skadan täcks i regel av försäkringen
Även kostnaderna blir tydliga: Vid reparationer av rutan står försäkringsbolaget i regel även för självrisken. Du behöver därmed inte betala något. Om rutan ändå skulle behöva bytas ut kan du få ett förmånligt erbjudande från din Mercedes-Benz-partner som byter ut rutan mot en måttanpassad Mercedes-Benz originaldel.

Måttanpassad kvalitet från experter
Det skadade stället prepareras med specialverktyg och högkvalitativa material och fylls igen under tryck i flera arbetsmoment. På så sätt säkerställs att ingen luft innesluts. Till sist efterbehandlas glaset intensivt tills ytan är helt sluten och transparent.

Du kan lita på Mercedes-Benz kvalitet
Mercedes-Benz glasreparationer uppfyller de strängaste kvalitetskraven och våra experter reparerar rutan på din Mercedes med största omsorg. Endast högkvalitativa material används, vilket bidrar till att din Mercedes behåller sitt värde. Mercedes-Benz SmallRepair glasreparation är ett erbjudande från Mercedes-Benz Repair™. Ett kaross-, lack- och glasprogram från experter.

Kostnadsfri rådgivning hos din Mercedes-Benz-partner
Hos din Mercedes-Benz-partner får du utan kostnad och utan att förbinda dig till något veta om en Mercedes-Benz SmallRepair glasreparation är aktuell för din bil. Boka en tid redan nu.

Veho Bil – auktoriserad Mercedes verkstad
På Veho Bil jobbar vi helhjärtat med Mercedes-Benz och alla våra verkstäder är auktoriserade Mercedes-verkstäder. Du får den bästa servicen och vi ger gärna råd och tips.

Kontakta någon av våra anläggningar

Stockholm – Smista
Smista Allé 42, 141 74 Segeltorp
Stockholm – Bromma
Ranhammarsvägen 11, 168 67 Bromma
Karlstad
Körkarlsvägen 7, Bergvik, 653 46 Karlstad
Örebro
Nastagatan 16, 702 27 Örebro
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?