personbilssäljare

10 juni 2021En stjärna har hittat hem

Ett företag är ingenting utan sin personal, och med rätt laguppställning kan vi som företag nå längre, bli bättre och ha roligare. Så när Martin Hed Spetz nu återvänt “hem” efter 567 dagar öppnar vi våra armar och säger välkommen nu kör vi!

För nästan exakt 1,5 år sedan kände vår personbilssäljare Martin Hed Spetz att det kliade av nyfikenhet över hur det skulle vara att jobba på ett annat företag och med det kliva in i nya utmaningar. Och med då 9 år bakom sig här på Veho Bil fanns en förståelse över att Martin ville testa något nytt. Men nu är han tillbaka och redan varm i kläderna går hans andra vecka mot sitt slut.

– Den första dagen skulle jag beskriva som när man ska på en resa. Man är pirrig och förväntansfull. Efter ett par dagar så känns det nu som att jag har varit här hela tiden, att jag aldrig lämnade Veho Bil från början.

Vi brukar ofta säga att ett bra betyg på företaget är när våra kunder väljer att komma tillbaka. Att få en gammal kollega på plats igen kan inte vara något annat än ett riktigt bra betyg med guldkant.

– Jag trivdes väldigt bra på mitt tidigare jobb, men jag saknade Veho Bil och Mercedes. Efter noggrann övervägning så valde jag att återgå till Veho Bil. Hjärtat sa att det var helt rätt beslut. När man jobbat med ett märke under så många år som jag gjorde, så är det svårt att sudda ut det.

Ja, visst ska man lyssna på vad ens hjärta säger? Att som bilföretag vara helt dedikerad ett visst varumärke skapar en stor samhörighet bland våra anställda och riktigt hög kompetens.

– Det som är väldigt roligt med att få jobba för Mercedes är att valmöjligheterna för kunden är oändliga. Varje bil blir unik. Detta är en stor fördel med Mercedes och jag som säljare får utnyttja mina kunskaper mer. Man blir aldrig fullärd då utväxlingen hos Mercedes aldrig står still.

personbilssäljare

Att vara expert och enbart jobba med Mercedes-Benz

Att enbart jobba med Mercedes-Benz passar Martin perfekt då han kan ge 100% till ett märket och med det snabbt och smidigt ge kunden vad den önskar och lite till.

– Det bästa med mitt jobb är att få jobba med Mercedes fantastiska produkter och det roligaste är det team som vi på Veho är. Jag skulle säga att det är en unik teamkänsla där vi rivit väggarna mellan våra olika avdelningar och jobbar som ett lag. Det bästa med Veho Bil är den familjära känslan som företaget lyckats byggt upp.

Vi hoppas att vår familjära känsla smittar av sig och att våra kunder känner att vi vill erbjuda de bästa lösningarna. Så vad blir då det sista tipset till alla våra bilsugna kunder?

– Mitt tips till de kunder som idag inte kör Mercedes är att kom in och kika på våra fantastiska bilar, men framför allt: Provkör våra produkter. Då kommer de uppleva skillnaderna.

Tack Martin. Vi ser fram emot många roliga dagar tillsammans.

Kontakta våra experter i Stockholm

Stockholm – Smista
Smista Allé 42, 141 74 Segeltorp
Personbilar Transportbilar
Stockholm – Bromma
Ranhammarsvägen 11, 168 67 Bromma
Personbilar Transportbilar
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?