Lediga tjänster

Vill du bli en del av ett härligt gäng med ett stort engagemang och mycket arbetsglädje? Veho Bil är en del av finska Veho Oy, ett familjeägt bilföretag som grundades i Finland redan 1939 och som nu är en av Nordens största återförsäljare av Mercedes-Benz.

Se alla lediga tjänster

Great place to work

Bli en del av Veho Bil

Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner tillit till sina chefer och till Veho bil, känner stolthet över sitt arbete och har kollegor som de trivs att arbeta med. Är du en medarbetare som alltid gör ditt bästa, som kan stå för det du levererar och som alltid är hjälpsam och ärlig gentemot dina kollegor och kunder så kommer du trivas hos oss.

Great Place To Work

Veho Bil toppar Great Place To Works mätningar för bilbranschen i Sverige. Vårt mål är att ha Sveriges mest engagerade medarbetare inom branschen. Därför jobbar Veho Bil strategiskt med aktiviteter som skapar engagemang, trivsel och som stärker tilliten till oss som arbetsgivare. Vi skapar bra förutsättningar för att du ska trivas hos oss. Tillsammans med Great Place to Work jobbar vi för att ständigt förbättra vår organisation och öka trivseln. Vi vill att Veho Bil ska vara ett Great Place to Work helt enkelt.

Redo för nästa steg?

På vår jobbportal så ser du alla lediga tjänster som vi söker. Välkommen med din ansökan!

Se alla lediga tjänster

Veho Bil pattern
säljare vid en vit Mercedes

Egenskaper vi vill ha hos framtida kollegor

Ärlighet – I förhållande till kund: Vi är ärliga med våra kunder, det betyder att vi är uppriktiga om möjligheter, leveranstider eller misstag etc. Kollegor emellan: Kollegor ger varandra ärlig feedback, vi vågar lyfta när någonting går ”fel”. Vi är generösa och tar oss tiden att tala om för varandra när vi gjort något bra.

Kvalitet – Vi ska vara stolta över vårt arbete och alltid ha målet att leverera 100% kvalitet till våra kunder.

Engagemang – Vi gör alltid vårt bästa och lämnar inte förrän jobbet är klart. På möten och liknande forum deltar vi aktivt.

Lagspelare – Vi delar med oss av vår kunskap genom att utbilda och instruera varandra. Vi arbetar som ett team där vi finner värde i varandras olikheter.