personbilssäljare

Veho Bil som arbetsgivare

Vill du jobba på en arbetsplats som har målet att ha Sveriges mest engagerade medarbetare inom branschen?

Se våra lediga tjänster här

Det är viktigt att du trivs och mår bra hos oss

Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner tillit till sina chefer och till Veho Bil, känner stolthet över sitt arbete och har kollegor som de trivs att arbeta med.

För att nå vårat mål att ha Sveriges mest engagerade medarbetare inom branschen så jobbar vi strategiskt med aktiviteter som skapar engagemang, välmående, trivsel och stärker tilliten till Veho Bil som arbetsgivare – inte minst när vi bygger gemenskap och samlas från alla hörn i Sverige på vår årliga kick-off.

Vi vill skapa bra förutsättningar för att du ska må bra hos oss, så är du en medarbetare som alltid gör ditt bästa, som kan stå för det du levererar och som är hjälpsam och ärlig gentemot dina kollegor och kunder så kommer du att trivas hos oss.

Veho bils ansvarsprogram

Fair play kanalen är en del av Vehos hållbarhetsprogram och syftet med kanalen är att erbjuda alla Veho anställda och intressenter en möjlighet att konfidentiellt och vid behov anonymt rapportera eventuella överträdelser mot hållbarhetsprinciperna.

Läs mer

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Tillsammans med företaget Great Place to Work arbetar Veho Bil för en ännu bättre och mer effektiv arbetsplats. Idag är vi en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och sedan några år tillbaka ett certifierat Great Place to Work.

Veho Bil pattern

För sex år sedan inledde vi ett samarbete med Great Place to Work, som hjälper företag att skapa riktigt bra arbetskulturer. Både ledningsgrupp och medarbetare har jobbat stenhårt med att utveckla och förbättra vår arbetsplats utifrån Great Place to Works mätningar. Veho Bils medarbetare är högst prioriterade när det kommer till vårt arbete med långsiktiga och kortsiktiga visioner och mål.

Idag rankas vi som Sveriges topp 14 bästa arbetsplats på listan över stora organisationer med över 250 anställda och toppar bilbranschens index. Det är tack vare våra medarbetare som vi tillsammans skapar denna arbetsplats. Tack för ert fantastiska arbete, jag är otroligt stolt över oss!

Metin Basberber, VD

Vad gör Veho Bil till en utmärkt arbetsplats?

”På denna arbetsplats så blir man sedd, man bryr sig om varandra. Det är lätt att få hjälp av sina kollegor och då menar jag på hela Veho Bil.”

”Bra och engagerade medarbetare som ställer upp och hjälps åt, även mellan de olika avdelningarna. Som anställd har du frihet under ansvar, möjligheter att utbildas/utvecklas inom företaget.”

”Att man kommer till sin andra familj när man kommer hit.”

”Vi har en bra laganda, alla accepteras även om man är olika. Vi jobbar med ett starkt märke, och en bra produkt. Det viktigaste är att vi medarbetare trivs med varandra och har roligt ihop på jobbet.”

Veho Bil pattern
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?