Mercedes-Benz elbilar

4 april 2022eCarExpo 2022 på Friends Arena

Äntligen är det åter dags för den populära elbilsmässan eCarExpo på Friends Arena. Under valborgshelgen, 29 april–1 maj, ställer vi ut EQA, EQB, EQE och EQS. Boka dina biljett nu så ses vi.

De närmaste åren kommer miljoner svenskar att köpa sin första laddbara bil, och behovet av information är nästan oändligt stort. Under eCarExpo som hålls på Friends Arenas gigantiska läktaranläggning löper en 600 meter lång tvåfilig väg som förmedlar den unika aha-upplevelse som bara en elbil kan ge, och inne på arenan finns en provkörningsbana för elcyklar och –skoters. Från fyra ladd-depåer runt arenagolvet kan publiken på ett bekvämt sätt bekanta sig med den speciella känsla som det innebär att köra på el genom ett par varv på inomhusbanan.

På arenagolvet har vi en stor monter där vi presenterar våra helelektriska modeller EQA, EQB, EQE och EQS. Vår personal finns på plats under hela mässan för att ge dig så bra information som möjligt om livet med elbil. Under mässan har du även chans till att provköra både EQB, EQE och EQS. Alla som provkör får en Mercedes-keps, perfekt till sommaren.

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?