elektrisk suv som laddas och kvinna som går bredvid

22 november 2021Säljstart Mercedes EQB – kompakt familjesuv med 7 säten

Nu är det säljstart för den efterlängtade familjesuven Mercedes EQB. Elektrisk räckvidd upp till 419 km (WLTP), sju säten med tre sätesrader (tillval) och MBUX-infotainmentsystem gör denna modell till en riktig stjärna.

Letar du efter en familjesuv som varken är för stor eller för liten, som är bekväm att köra långa sträckor och som går på el? Mercedes EQB är svaret! Helt eldrivna EQB med upp till sju sittplatser och individuellt fällbara säten bak har en rymlig och flexibel kupé som är förberedd för det mesta i vardagen. Modellen erbjuder tre sätesrader som tillval och 1 710 liter maximal lastutrymmesvolym. Bilen är mycket familjevänlig med bland annat ISOFIX-certifierade barnstolsfästen på totalt fyra platser i den andra och tredje sätesraden.

EQB förenar Mercedes-EQ-typiska designelement med raka linjer och ett karaktäristiskt uttryck. Med MBUX multimediesystem kan du uppleva körning med eldrift på ett riktigt bra sätt.

  • 3 sätesrader med 7 sittplatser (tillval)
  • 1710 liter maximal lastutrymmesvolym

Navigering med Electric Intelligence

Övergången från en bensin- eller dieseldriven bil blir både smidigare och tryggare tack vare en navigation med Electric Intelligence. Navigeringen beräknar en optimal rutt med hänsyn till faktorer som laddningsnivå, väder och trafiksituation, och lägger in laddningsstopp om det behövs – allt för att du ska nå din destination så enkelt som möjligt. Det går att ladda bilen i ett vanligt uttag, men vi rekommenderar att du använder en laddbox för snabbast och säkrast laddning.

  • MBUX multimediesystem
  • Black Panel-kylargrill och ljusband
  • Räckvidd (WLTP) 419 km

Svenska priser på nya Mercedes EQB

EQB går från start att beställas i två utföranden

EQB 300 4MATIC:

Effekt: 228 hk
Räckvidd (WLTP) 419 km
Laddning 11kW AC /100 kW DC
pris: 597.900 kr

Privatleasing från 4.495 kr
BusinessLeasing från: 3.195 kr ex moms

EQB 350 4MATIC

Effekt: 292 hk
Räckvidd (WLTP) 419 km
Laddning 11kW AC /100 kW DC
Pris: 627.900 kr

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?