blå premiumbil

7 juni 202118 juni är det premiär för nya C-klass

Den 18 juni är premiärhelg för helt nya C-Klass. Nya C-Klass är en verkligt unik bil som har lånat flera av sina funktioner från Mercedes lyxmodell S-Klass. Den har en lyxig interiör med en stor mediaskärm centralt placerad. Självklart kommer modellen med Mercedes infotainmentsystem MBUX styrs enkelt med röstkommandon, beröring eller handgester.

Utrustad för en smidigare körupplevelse

Nya C-klass kommer rejält utrustad redan med basutförande. Alla inställningar för den aktuella föraren görs med en fingeravtrycksläsare. Och när du öppnar dörren för att stiga ut så varnar dödavinkelvarnaren dig för bilar som kommer. Dessutom ingår parkeringspaket med backkamera, smartphone integration och LED-strålkastare med automatiskt helljus som standard.

Till att börja med så går C-Klass sedan att beställa med två alternativ av bensinmotorer och två dieselmotorer. Bensinmotoralternativen går dessutom att beställa med 4MATIC fyrhjulsdrift. C-Klass Kombi kommer till en början med två dieselalternativ men bara en bensinmotor. Samtliga motorer är så kallade mildhybrider med ett 48v elsystem som ger ett extra krafttillskott och minskar bränsleförbrukningen.

C 200 Sedan SE-Edition (204 hk, 6,6-7,5 l/100 km) börjar på 399.900 kronor
C 200 Kombi SE-Edition börjar på 409.900.
C 220 d Sedan SE-Edition (200 hk, 4,9-5,6 l/100 km) har lägst bränsleförbrukning och kostar från 414.900
C 220 d Sedan SE-Edition kostar från 424.900 kr.
C 300 d Sedan med hela 265 hk har nästan lika låg förbrukning: 5,0 – 5,6 l/100 km. Priset börjar på 509.900 kronor.

Under sommaren släpps fler versioner med bland annat laddhybrider.

Här kan du läsa mer om nya C-Klass, se bilder och video

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?