bilanläggning

25 september 2021Vinnare av både Årets serviceanläggning lastbilar & Årets 24h-anläggning

God service är av yttersta vikt för att våra kunder ska komma tillbaka och känna tillit. Att vår anläggning i Karlstad blev nominerad och vann i kategorin Årets serviceanläggning och vår anläggning i Örebro vann Årets 24h-anläggning är resultatet av hårt arbete, passion för Mercedes-Benz och en arbetsplats som ser och lyfter sin personal.

Vi har tidigare berättat om Mercedes-Benz och Veho Bils framgångar under föregående år, då många nya spännande elektrifierade modeller kom ut på marknaden. Som agent åt Mercedes-Benz där vi på alla våra anläggningar även servar och reparerar bilmodeller är det minst lika viktigt att hålla höga krav på servicemarknaden. En del av verksamheten som inte får lika mycket insyn. Att våra anläggning i Örebro och Karlstad blivit nominerade och vunnit dessa utmärkelser från Mercedes-Benz värmer gott i våra stolta Veho-hjärtan. Speciellt när man läser motiveringen.

Motivering Veho Bil Karlstad – Årets serviceanläggning lastbilar

Med bra ledning av verksamheten och ett tätt samarbete med försäljningen på orten driver de sin verksamhet framåt på ett modernt, flexibelt och innovativt sätt. Samtidigt anser de sig själva bara vara i startgroparna för framtiden och jobbar hela tiden med att utveckla sig och se nya möjligheter. Årets verkstad 2020 har imponerande siffror på: S24h, CSI, MB Uptime, Tillväxt & Kundbesök.

Motivering Veho Bil Örebro – Årets 24h-anläggning

Med ett otroligt engagemang av S24H-teknikerna och ett stort fokus på kunden har denna verkstad än en gång visat att det går och var priset hör hemma. Med en penetration på 94% Retail adherence rate och 0% på Hard refusal rate kan man bara lyfta på hatten och säga GRATTIS igen till en magisk prestation!

Tack alla våra fantastiska kollegor för ett riktigt bra jobb.
Tillsammans skapar vi ett smidigare bilägande.

Örebro
Nastagatan 16, 702 27 Örebro
Personbilar Transportbilar
Veho trucks örebro
Örebro
Berglundavägen 3C, 702 36 Örebro
Lastbilar
Karlstad
Körkarlsvägen 7, Bergvik, 653 46 Karlstad
Personbilar Transportbilar
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?