6 november 2023Veho Bil i Örebro expanderar

Satsar på förbättrad service och kvalitet för kunderna.

En spännande utveckling väntar våra kunder i Örebro när vår bilverkstad för Mercedes-Benz person- och transportbilar byggs ut.

Med en imponerande expansion på 900 kvadratmeter satsar vi nu på att bygga ut och modernisera vår egna skadeverkstaden. För första gången kommer dessutom lackeringen att ske på plats. För dig som kund innebär det både kortare väntetider och en förbättrad serviceupplevelse när kapaciteten ökar.

Projektet drivs av Fredrik Aspelin, verkstadschef i Örebro. Han såg behovet tidigt:

Med en stadigt ökande vagnpark år efter år är detta ett viktigt steg för oss för att kunna upprätthålla den servicegrad som våra kunder förtjänar.

Ombyggnationen är en av de mest ambitiösa i Örebro under 2024. Redan nu letar vi efter nya medarbetare som vill vara med från början och delta i den fortsatta utvecklingen av verkstaden. Så här säger Fredrik Aspelin om Veho Bil som arbetsplats:

På Veho Bil sätter vi kundens behov i centrum och för att göra det behöver vi engagerad personal – vårt mål är att ha mest engagerade medarbetare i branschen och förra året fick vi pris som en av Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place To Work. Vi satsar på personalen och arbetsmiljön, det viktigaste är att alla ska trivas och tycke om att gå till jobbet.

Kanske skulle du eller någon du känner vara intresserad? Välkommen att kontakta oss här!

Överblick över de spännande förändringarna som är på gång

Lokal: Verkstaden kommer att öka sin yta med 900 kvadratmeter för att möta den växande efterfrågan hos Mercedes-Benz kunderna.

Ökad personalstyrka: För att möta behoven hos sina kunder kommer arbetsstyrkan på skadeverkstaden att dubbleras mot tidigare. Inom kort kommer man öppna arbetsansökan och fylla på med specialister inom lackering, skadetekniker och personbilsmekaniker. Redan nu går det bra att ta kontakt Veho Bil om man är intresserad av att vara med och starta upp den nya verkstaden.

Utökad tillgänglihet: En extra skadebesiktare/rådgivare kommer att tillsättas för att ge ännu bättre service och öka tillgängligheten.

Innovativ teknik och utrustning:  Investeringar i ny utrustning inkluderar dom senaste och modernaste svetsarna, riktbänk, specialverktyg, lackbox samt prepboxar för att möta de tekniska kraven på moderna bilar med olika material i karossen. Dessutom kommer en specialriktbänk att användas för att hantera de specifika behoven hos Sprinter-ägare i Örebro. Detta är en investering som kommer glädja många kunder.

Kvalitet i fokus: Med ökad kontroll över processen strävar verkstaden efter att säkerställa och bibehålla hög kvalitet i sitt arbete. De har tidigare haft en extern partner för lackeringsarbeten, men genom expansionen kommer de kunna garantera en ännu högre standard och kortare ledtider i sina tjänster.

Beräknad öppning: Verkstaden räknar med att öppna de nya lokalerna under våren, med april och maj som de mest sannolika månaderna för invigning. Denna utbyggnad kommer inte bara att skapa möjligheter för verkstaden att utvidga sina tjänster, utan också förbättra upplevelsen för alla dess kunder och medarbetare. De satsar stort på att hålla hög kvalitet och effektivitet i sitt arbete, vilket kommer göra dem till en än mer pålitlig aktör på den lokala bilverkstadsfronten i Örebro.

Välkommen till oss

Örebro

Nastagatan 16, 702 27 Örebro

Till anläggningssidan

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?