Mercedes bästa säljare under 2022

27 januari 2023Mercedes-Benz bästa säljare sitter hos Veho Bil i Smista!

Efter ny rapport står det klart: Sveriges topp tre främsta Mercedes-Benz säljare sitter hos oss på Veho Bil i Smista söder om Stockholm. Grattis till Marcello Can, Fouad Amouri och Mustafa Bakirdan som sålde flest nya Mercedes i Sverige 2022. De hälsar stort tack till er kunder för förtroendet!

I den absoluta toppen låg Marcello Can som vinner tredje året i rad. En stor prestation med 433 bilar sålda under året och drygt ett hundra bilar i marginal till andraplatsen.

Hur känns det?

Jag är bara tacksam för förtroendet. Det är ett fantastiskt säljteam och arbetsplatsen har gett oss rätt förutsättningar för att prestera. Sen är det hårt slit som ligger bakom så klart.

– Marcello Can, bilsäljare i Stockholm.

Ett vinnande recept

Tack vare hela säljkåren har Veho Bil i Smista Allé blivit den anläggning som säljer flest Mercedes-Benz i Sverige. Något som vi är oerhört stolta över.

Det är hårt jobb under många år som har tagit oss hit. Kunderna känner till oss och vet vilken service Veho Bil erbjuder. Det handlar lika mycket om expertis och passion för produkterna, som trygghet och tillit till företaget och personalen. Vi ger personlig service och finns där i alla lägen för kunden, om och om igen. Det unika är våra säljares engagemang.

– Ninos Haidari, försäljningschef i Stockholm.

Vi är tacksamma för det gångna året och gasar nu på för nya utmaningar – Med passion för Mercedes

Stockholm – Smista

Smista Allé 42, 141 74 Segeltorp

Till anläggningssidan

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?