Stor skåpbil

20 februari 20194st Sprinter 319 åt Fruktleveransen & Herr Gurka

Att få leverera fyra specialbeställda Sprinters tycker vi på Veho Bil är otroligt roligt. Höga krav från beställaren kräver noggrannhet och ett stort arbete för att alla bitar ska falla på plats.

Tummen upp till vår transportbilssäljare Sebastian Carlsson och stort tack till vår kund Ronnie Malo för förtroendet. Veho Bils personliga engagemang och den kvalitetsprodukt vi levererar är de främsta anledningarna till att Fruktleveransen & Herr Gurka är en återkommande kund och väljer oss som återförsäljare. Till deras senaste leverans var de ute efter bilar som kunde transportera dagliga leveranser av frukt och grönt till restauranger och handlare.

Fokus på funktion

Lösningen blev 4st Sprinter 319 med volymskåp utrustade med kyla och en hel del speciallösningar. Företaget Växjö Transportkyla fick i princip utveckla en helt ny produkt för kundens krav på funktion.

Affären var lite klurig att få till, Ronnie ställer stora krav på information och funktion vilket kräver ganska mycket jobb. Väldigt kul att jobba med dock och vi har en mycket bra relation som jag tycker är viktig att förvalta på bästa sätt.

–Sebastian Carlsson, Transportbilssäljare i Stockholm

Fruktleveransen och Herr Gurka

Fruktleveransen levererar fruktkorgar till företag och organisationer inom Stockholms län. Herr Gurka är en grönsaksgrossist som specialiserat sig på att leverera frukt, grönt, kolonialt och mejerivaror till restauranger i Stor-Stockholm.

Tack för förtroenden!

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?