Mercedes-Benz lastbil Actros

3 maj 2019Grillfest hos Veho Trucks med visning av nya Actros

I höstas premiärvisades Mercedes-Benz nya flaggskepp inför en samlad motorpress på IIA-mässan i Hanover. Helt nya Actros blev en publikmagnet med dess kombination av nyskapande design och smarta lösningar.

Vår säkraste, snålaste och mest uppkopplade lastbil någonsin

Bland nyheterna märks de aerodynamiska MirrorCam som ersätter traditionella backspeglar och sänker bränsleförbrukningen med 1,3%. Bränsleförbrukningen sänks ytterligare med den aerodynamiskt optimerade sidospoilrarna och spoilern på förarhyttstaket.

Förarkomforten ligger i topp tack vare den digitala instrumentpanelen med nyskapande Multimedia Cockpit och Multi-touch-display, multifunktionsratt och elektrisk parkeringsbroms.

Bilen kommer också fullmatad med säkerhetsutrustning redan som standard. Bland annat aktiv bromsassistans, stabilitetskontroll och kurshållningsassistent som hjälper föraren att hålla sig kvar i körfältet.

Veho Trucks bjöd på premiärvisning.

Nu har våra kunder fått sig en första titt på nya Actros. Under två dagar i maj tände Veho Trucks lastbilsförsäljning upp grillen. Alla besökare fick en nygrillad hamburgare i handen och produktexperter från Mercedes-Benz som visade upp alla Actros fördelar.

🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?