Triss för deltagande i Mercedes-undersökning

9 november 2023Bli miljonär och hjälp oss bli bättre

Sofi Forsberg

Branschexpert

När våra kunder är nöjda, då är vi nöjda. På Veho Trucks strävar vi alltid efter att säkerställa din fulla tillfredsställelse som kund, oavsett om du köper en lastbil eller behöver service och reparation. Tillsammans kan vi bli ännu bättre, och vi vill belöna dig för din hjälp.

För att uppnå vår målsättning om helt nöjda kunder arbetar vi systematiskt med att förbättra våra tjänster. Som en del av denna satsning har vi infört Mercedes-Benz kundundersökning, som är en enkel webbaserad enkät. Undersökningen når dig via e-post eller SMS från Mercedes-Benz efter att du har tagit del av någon av våra tjänster.

I enkäten ställer vi några få frågor om din upplevelse med oss. Dina svar hjälper oss att förstå om vi har levt upp till dina förväntningar. Resultaten kommer att användas för att fortsätta vår strävan mot att ha helt nöjda kunder.

Som tack för din medverkan kommer vi att skicka en trisslott till dig via e-post, SMS eller post efter att du har avslutat enkäten. Det är vår lilla gest för att visa vår uppskattning.

Dina åsikter är värdefulla och hjälper oss att erbjuda ännu bättre service.

Tack (och lycka till) önskar teamet på Veho Trucks.

🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?