18 mars 2024FUSO eCanter

Nytt lastbilsmärke med elektriska modeller

Veho Trucks inför ett nytt lastbilsmärke i portföljen. FUSO, med den elektriska modellen eCanter, har redan visat vad den går för i nordiska väderföhållanden. 

Elektrisk transport i kalla och nordliga förhållanden – definitivt möjligt med den nya generationens helt elektriska FUSO eCanter. DB Schenkers 7,5-tonn eCanter, som togs i bruk i början av året, hanterar kundernas dagliga transportuppgifter i Kuusamo, Finland. För närvarande är den en av tillverkaren Daimler Trucks nordligaste elfordon i kundanvändning. Lastbilen levererades av Veho i Finland.

Terminalchefen Sami Määttä har redan kört över 1 200 kilometer i eCanter under de senaste veckorna och har varit riktigt nöjd med fordonets prestanda och särskilt dess förvärmningsmöjlighet. Bra ruttplanering möjliggör optimal drift även i de kallaste väderförhållandena.

Införandet av en eldriven lastbil i norr banar vägen för elektrifieringen av kommersiella fordon. Goda användarupplevelser är extremt viktiga för hela branschen, och vi på Veho vill stödja företag i elektrifieringen av deras fordonspark. Vehos nyttofordon tackar DB Schenker för deras förtroende och vi önskar er kostnadseffektiv och smidig transport med er nya FUSO eCanter.

 

Veho Trucks – återförsäljare av FUSO i Sverige

Från och med 2024 är Veho Trucks återförsäljare av FUSO i Sverige. Modellen finns både som eldriven och dieseldriven variant. Snart kommer du kunna läsa mer om lastbilarna på vår hemsida. Du kan även besöka FUSO svenska hemsida här: FUSO Truck Sverige (fuso-trucks.se).

Välkommen in och prata med någon av våra säljare om hur FUSO kan lösa just ert transportbehov!

Vill du veta mer om FUSO?

Karlstad
Körkarlsvägen, Bergvik, 653 46 Karlstad
Lastbilar
Veho trucks örebro
Örebro
Berglundavägen 3C, 702 36 Örebro
Lastbilar
Västerås
Wijkmansgatan 1, 721 36 Västerås
Lastbilar Transportbilar
Veho trucks gävle
Gävle
Ersbogatan 4, 802 93 Gävle
Lastbilar Transportbilar
Malmö
Staffanstorpsvägen 104, 232 61 Arlöv
Lastbilar
🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?