T-Klass

En allroundmästare för dina behov.

Boka provkörning

T-klass är en rymlig familjebil där allt får plats. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.
Pris fr
334 500 kr
Upp till
7 st
Sittplatser
Mellan
517 - 2390 l
Bagageutrymmesvolym
Upp till
96  kW
Effekt
Förbrukning
5,5-7,2 l/100 km
Blandad körning [1]

För familjen

Skjutdörrar på båda sidorna gör det både enkelt och säkert att kliva in i och ut ur bilen. De stora dörröppningarna och sätenas bekväma höjd uppskattas framför allt om du ska resa med barn som ännu inte kan spänna fast sig själva.

För utflykter

Oavsett om du vill ta med din SUP-bräda, mountainbikes eller bagage för en långsemester: T-Klass är både rymlig och flexibel med stora möjligheter till förvaring.

Alla dagar i veckan

T-Klass har allt som du värdesätter hos en Mercedes. Den övertygar med ett helhetsintryck som är både sportigt och elegant – och har alla praktiska funktioner man förväntar sig av en en rymlig familjebil.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse nedan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

[1] De angivna värdena har fastställts i enlighet med föreskrivet mätförfarande. Det rör sig om ”WLTP-CO₂-värdet” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 i genomförandeförordningen (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av ett erbjudande, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuella tillval (extrautrustning).