Marco Polo

Nya V-klass Marco Polo.

Det mobila hemmet.

Vardagsbil, campingbil, husbil, mobilt hem, kalla det vad du vill - kärt barn har många namn! Nya V-klass Marco Polo är utrustad med allt du behöver exteriört och interiört. En vardagsbil som fungerar lika bra som campingbil. Förutom sovplatser, kök och toalett finns många smarta funktioner som underlättar vardagen och semestern. Ett andra hem på hjul helt enkelt.
Pris fr
784 600 kr
Exkl moms
Upp till
174 kW
effekt [1]
Förbrukning
8,4–7,9 l/100 km
blandad körning [2]
Upp till
6 sittplatser
i kupén
CO2-utsläpp
221–197 g km
blandad körning [3]

[1] Angivna värden för nominell effekt och nominellt vridmoment enligt förordning (EG) nr 715/2007 i dess gällande lydelse.

[2] De angivna värdena har fastställts i enlighet med det föreskrivna mätförfarandet. Det rör sig om ”WLTP-CO₂-värdet” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 i kommissionens genomförandeförordning (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats baserat på dessa värden. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av ett erbjudande, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuella tillval (extrautrustning).

[3] Angivna värden är uppmätta ”WLTP-CO₂-värden” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 i kommissionens genomförandeförordning (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats baserat på dessa värden.

Exteriört

Marco Polo är utrustad med MULTIBEAM LED-strålkastare med automatisk ljusbildsreglering PLUS så att du får klar och bra sikt var du än kör. Svartlackerade AMG lätt-metallfälgar i 90 tum med sportig design som även effektiviserar. AIRMATIC luftfjädring (tillval), hjälper till att kontrollera nivåerna i marken så att du inte är beroende av jämn mark när du campar. EASY PACK-paketet stöttar dig med att öppna och stända skjutdörrar och bakluckan trots att händerna är fulla genom att bara trycka på en knapp. Bakrutan kan du öppna manuellt utan att öppna hela bakluckan för att lätt kunna ta något i lastutrymmet. Marco Polo finns i designversionerna AMG Line och Night Package.

Interiört

Insidan är i AMG Line design och här kan du styra de viktigaste funktionerna via multifunktionsratten. På instrumentbrädan har du en wide screen meden 12,3 tums MBUX multimediesystem med pekskärm. Med Advanced control där du kan göra Marco Polon till ett ännu smartare hem genom att styra elkompontenter via pekskärmen eller bluetooth-appen, till exempel kan du öppna och stänga takluckan med ett enkelt knapptryck. På skärmen hittar du också MBUX augmented reality för att få en bättre överblick i olika trafiksituationer. Det tvåsitsiga sätet görs enkelt om till en bekväm säng så att du kan sova gott var du än befinner dig. Det trådlösa laddningssystemet gör att du inte behöver oroa dig för urladdad smartphone.

AMG Line

  • Kromad kylarinklädnad med stjärnmönster och lysdiodsband
  • AMG lättmetallfälgar (19 tum)
  • AMG stötfångare med dekor i krom fram
  • AMG stötfångare med täckskena i krom bak
  • AMG spoilerkant på backlucka

Night package

  • Stötfångare med dekor i svart fram
  • Ytterbackspeglar och uppfällbart tak i svart lack
  • Tonade rutor i svart bak
  • Takreling i svart lack
Marco Polo utsida

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse nedan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.