en blå mercedes som laddar

EQT

En helelektrisk allroundmästare för dina behov.

Boka provkörning

EQT är en rymlig helelektrisk familjebil där allt får plats. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.
Pris fr
549 900 kr
Upp till
276 km
räckvidd vid blandad körning (WLTP)
10-80% på
38 min
snabbladdningstid
Upp till
1775 l
lastvolym
Upp till
5 sittplatser
i bilen

För familjen

Skjutdörrar på båda sidorna gör det både enkelt och säkert att kliva in i och ut ur bilen. De stora dörröppningarna och sätenas bekväma höjd uppskattas framför allt om du ska resa med barn som ännu inte kan spänna fast sig själva.

För utflykter

Oavsett om du vill ta med din SUP-bräda, mountainbikes eller bagage för en långsemester: EQT är både rymlig och flexibel med stora möjligheter till förvaring.

Laddning

Upptäck enkelheten med Mercedes me-appen eller MBUX displayen i bilen för att hitta närliggande offentliga laddningsstationer. Få viktig information i förväg, som tillgänglighet, laddningshastighet, kostnader och kontakttyp, så att du kan planera dina laddstopp utan bekymmer.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse nedan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

[1] De angivna värdena har fastställts i enlighet med föreskrivet mätförfarande. Det rör sig om ”WLTP-CO₂-värdet” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 i genomförandeförordningen (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av ett erbjudande, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuella tillval (extrautrustning).