inbjudan till transportbilsevent

15 maj 2023Öppet hus eVans – 26 maj

Välkommen på öppet hus med elektrifiering i fokus, där våra experter berättar allt om det som utmärker en elektrisk transportbil från Mercedes-Benz. Laddad? Då kör vi!

Under fredagen välkomnar vi er att upplev alla Mercedes-Benz transportbilar på nära håll, men i synnerhet våra elektrifierade modeller eVito och eSprinter. Få även den senaste informationen om eCitan. Vår kunniga personal finns på plats och redo att svara på alla dina frågor om hur en ny transportbil kan göra arbetsdagen lite mer effektiv. Blir det ingen ny bil så har det förmodligen blivit en god fika och gott bilsnack.

Kom, provkör och upplev våra elektriska transportbilsmodeller

  • När: Fredagen den 26 maj kl: 08-17.00
  • Tilltugg: Vi bjuder på fika
  • Varför: För att du kommer garanterat bli imponerad och vilja veta hur våra transportbilar kan underlätta för er verksamhet.

Skapa kalenderpåminnelse (Outlook)  Skapa kalenderpåminnelse (Google)

Upplev Mercedes-EQ

Passa på att provköra våra elektrifierade eVans och låt våra experter dela med sig av sina kunskaper om hur ett elektrifierat bilägande kan bli en naturlig del av ert företag. Eventet hålls på våra transportbilsanläggningar i Stockholm (Smista), Örebro, Västerås och Karlstad.

  • På alla anläggningar finns de elektifierade modellerna eVito och eSprinter att provköra.
  • Vi går igenom allt vi vet om snackisen eCitan.

Byggföretaget JB Smide bygger sin vagnpark med Mercedes-Benz

JB Smide, ett familjeägt byggföretag med 50 år i branschen, förser Västerås och Stockholm med stabila stål-konstruktioner. Veho Bil förser dem med tillförlitliga transportbilar. Läs mer om byggföretaget JB Smide och varför Mercedes transportbilar är en självklar del av deras verksamhet.

Till artikeln

förare poserar med sin transportbil
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?