3 juni 2024En eventvecka i världsklass på Veho Bil

AMG Karavan, MB Trophy och AMG helg

Sandra Johansson Ikem

Marknadskoordinator

En rolig och fullspäckad vecka som bjöd på både soliga dagar och flera event har nu nått sitt slut. Men med det sagt är tävlingen i MercedesTrophy bara påbörjad och känslan kunderna fick av att provköra AMG bilarna lever troligen kvar länge.

Veckan inleddes med förberedelser inför tisdagens AMG Karavan som utgick från Veho Bil i Segeltorp, till följd av två härliga dagar på golfbanan då det ännu en gång var dags för starten av MercedesTrophy.

Självklart ville vi avsluta den här veckan på topp, och vad är bättre än AMG helg och grillade burgare?

AMG Karavan

I tisdags samlades ett förväntansfullt gäng för genomgång av schema för dagens event. Man kände av energin i rummet redan klockan 09.00 på morgonen och inte långt därefter var det dags att åka ut med bilarna. Utanför Veho Bils anläggning i segeltorp stod bilarna ståtligt i en karavan och väntade på att få rulla iväg.

Flera stopp gjordes på vägen för att alla skulle kunna byta bil och få känna på alla modeller. Ungefär halvvägs in på eventet ställdes bilarna upp i en lång rad vid Kallfors golf för en gemensam, god lunch och gott bilsnack. Bilarna som provkördes var:

  • AMG GT 63 4MATIC+ Coupé
  • AMG GT 63 E Performance 4MATIC+ 4 Dörrars Coupé
  • GLE 53 Hybrid 4MATIC+ SUV
  • GLE 63 S 4MATIC+ Coupé
  • CLE 53 4MATIC+ Coupé
  • SL 63 4MATIC+ Roadster
  • C 63 S E Performance Sedan
  • S 63 Sedan
  • G 63

MB Trophy

MercedesTrophy är en exklusiv internationell golftävling med över 60 000 deltagare. I över 30 har den svenska upplagan genomförts och äntligen är den igång igen! Självklart är flera av Veho Bils kunder med och tävlar med målet att komma till Sverige-finalen som äger rum på Bro Hof Slott den 29 och 30 Augusti.

I år infördes tre klasser istället för två och gemensamt för alla klasser är tävlingsformen poängbogey. Tre från varje kval går vidare till Sverige-finalen.

Under varje kvaltävling vid hole-in one finns chansen att vinna en Mercedes-Benz. Dessutom är alla med i rakast drive- tävling med chansen att få vara med bakom kulisserna på British Open, en av världens mest eftertraktade golftävlingar. På plats har du även möjligheten att själv få spela på årets tävlingsbana, Royal Troon.

Under onsdagen befann sig ett gäng och tävlade på Ullna Golf i Stockholm och under torsdagens befann sig ett annat gäng på Lannalodge Golf i Örebro.

Riktigt lyckade dagar!

 

AMG Helg

En sådan här vecka kan man inte bara avsluta abrupt. Därför bjöd vi in till AMG helg där ni fick möjlighet att komma och titta på våra AMG bilar och ställa alla frågor ni ville till våra experter. Dessutom grillades det hamburgare i solen!

Ett perfekt avslut på en vecka i världsklass. Stort tack till alla som deltog under veckan.

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?