vito och evito hero

23 januari 2024Nya Vito och eVito

Säljstart i Januari - leverans i Maj

Sandra Johansson Ikem

Marknadskoordinator

Skåpbilen Vito och den elektriska versionen eVito kombinerar rymlighet och säkerhet med elegans. De uppgraderade versionerna förenklar din arbetsdag på många sätt med många smarta lösningar som assistentfunktioner, säkerhetssystem och stort lastutrymme.

Att känna trygghet på arbetsplatsen är grunden till välmående i det hektiska vardagslivet. Två andra viktiga aspekter är en bra arbetsmiljö och rätt hjälpmedel för att kunna utföra arbetet så effektivt och smidigt som möjligt. Det finns många anledningar till att välja en Vito eller eVito när du jobbar inom transportbranschen men om du är osäker så följer tio egenskaper som kommer förenkla ditt arbetsliv.

10 egenskaper som underlättar din vardag

 1. Utrymmet
  Rymligheten gör att du får plats med upp till 6,6 m3 lastutrymmesvolym eller flera passagerare.
 2. Navigationen
  Snabb navigation med röstkommando eller pekskärm effektiviserar din tid.
 3. Smartphoneladdaren
  Ladda din smartphone medan du kör – helt trådlöst! Urladdad telefon är ett minne blott.
 4. Live Traffic Information
  Med Live Traffic Information kan du hämta aktuell trafikinformation för att slippa eventuella bilköer.
 5. Hastighetsassistenten
  Håll hastigheten och undvik fortkörningsböter! Den smarta hastighetsassistenten läser av maxhastigheten och varnar dig om du överskrider hastighetsgränsen.
 6. Klimatanläggningen
  Med automatiska THERMOTRONIC eller halvautomatiska TEMPMATIC har du en behaglig temperatur så att du som förare håller dig på topp.
 7. Svankstödet
  När du kör mycket bil i ditt yrke är en ergonomisk sittställning viktig för att undvika smärtor, svankstödet ger stöd åt ländryggen.
 8. Bromsljuset
  Det adaptiva bromsljuset varnar trafikanter bakom dig vid en kraftig inbromsning (beroende på bromstryck och hastighet) för att i högsta möjliga mån undvika olyckor.
 9. Stöldlarmet
  Skyddar bilen och lasten mot stöld.
 10. Trötthetsvarnaren
  Trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST varnar och uppmanar dig att ta en paus när du visar tecken på ouppmärksamhet/trötthet.

Lastningsmöjligheter

Både Vito och eVito finns i fordonslängderna 5,14 meter (lastutrymmeslängd 2,83 meter) och 5,37 meter (lastutrymmeslängd 3,06 meter). Vito finns också i en mindre modell i fordonslängden 4,9 meter (lastutrymmeslängd 2.59 meter).

Den stora bakluckan är både praktisk och snygg med den uppgraderade Mercedes-stjärnan i krom. Med EASYPACK-paketet kan det inte bli enklare att lasta in och ur bilen, även om du har händerna fulla då du med ett enkelt knapptryck öppnar baklucka och skjutdörrar.

En annan viktig aspekt är självklart att lasten ska fraktas säkert och stabilt så att varken lasten eller lastutrymmet skadas. Med lastförankringssystemen och spännremmar kan du fästa lasten korrekt i förankringsskenorna och med surrningsskenorna på karossförstärkningsbandet kan du fästa lasten så den står stabilt under färden.

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?