Transportbil kör längst vattnet

24 maj 2023Säljstart för familjebilen EQT

Läs mer på EQT modellsida.

Den helelektrisk familjebilen Mercedes EQT med gott om utrymme för alla har precis haft säljstart. Du får nästan 30 mils räckvidd, snabbladdning på 38 minuter och en lastvolym på 640–1 775 liter, beroende på om du utnyttjar alla 5 sittplatser eller inte. Den kan även förvandlas till ett mobilt hem!

  • Sittplats för 5 personer
  • 7 krockkuddar i grundutrustningen
  • Släpvagnskoppling med fast dragkula som tillval
  • Marco Polo modul – förvandla bagageutrymmet till en sovplats för två personer

Höjdpunkter exteriört

Ytterbackspeglar lackade i svart, en kylargrill i Black Panel-design och svartlackerade och glanssvarvade lättmetallfälgarna i 5-dubbelekerdesign ger din Mercedes EQT en individuell design. Fälgarna med dubbelekerdesign finns som tillval och ingår i Premium-Plus-paket där du även får statiska LED-strålkastare, svarttonade bakrutor, ytterspeglar lackerade i svart med blinkers i LED-teknik samt skjutdörr på höger och vänster sida med fönster. Som tillval finns även KEYLESS-GO som möjliggör att du inte behöver låsa upp bilen med nyckeln utan den känner av när du är i närheten.

Höjdpunkter interiört

Multifunktionsratt i läder, slitstark klädsel i konstläder ARTICO/mikrofiber MICROCUT, MBUX multimediesystem med DAB, i-Size-barnstolsfäste på ytterplatserna bak, trådlös mobilladdare, Kupébelysning i LED-teknik samt parkeringspaket inkl. aktiv parkeringsassistent. Många tillval ligger under Premium-Plus paketet.

Det finns många individuella alternativ för att skapa den perfekta bilen. Till EQT kan du även förvandla ditt bagageutrymme till en skön sovplats för två personer. Marco Polo modulen ger dig ett mobilt hem som du sedan kan stoppa undan i lastutrymmet. Släpvagnskoppling med fast dragkula och Takreling med integrerad bashållare finns som extrautrustning.

Utrustningshöjdpunkterna som toppar T-Klassen

  • Förberedelse för Live Traffic Information som skapar tekniska förutsättningar för hämtning av aktuell och precis trafikinformation
  • Aktivt säkerhetspaket med aktiva bromsassistenten, dödvinkelassistenten, den aktiva kurshållningsassistenten och hastighetspåminnaren
  • Baksäte som kan ställas in i längsriktningen och fällas i förhållandet 1/3:2/3
  • Parkeringspaket hjälper dig att parkera säkert och snyggt – själv eller låt bilen parkera.

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?