två tuffa sportbilar

16 februari 2023Facelift Mercedes-Benz CLA och CLA Shooting Brake

Med många innovationer och uppgraderad standardutrustning stärker Mercedes-Benz positionen för CLA Coupé och CLA Shooting Brake som trendsättare inom kompaktsegmentet. De uppdaterade modellerna har säljstart under våren men redan nu kan du anmäla ditt intresse.

  • Ny design både front och bakparti
  • Exklusiv interiör som standard
  • Ny MBUX-generation med Dolby Atmos
  • Uppgraderat förarassistanspaket och elektrifierade drivlinor

Med ny front och kylargrill prydd med Mercedes stjärnmönster får CLA Coupé och Shooting brake en ännu sportigare karaktär. LED High Performance-strålkastarna både fram och bak är även de uppdaterade och för första gången ingår de som standard. Även komfortstolar i ARTICO/tyg, läderratt och 10,25-tums mediadisplay ingår som standard.

De nya lackfärgerna hyperblå (exklusivt för CLA-modellerna) och spektralblå, samt ytterligare tre fälgdesigner i storlekar upp till 19 tum, utökar valet för individualisering. Som standard är de nya CLA Coupé- och CLA Shooting Brake-modellerna utrustade med 17-tums femekrade lättmetallfälgar i vanadinsilver eller en femdubbelekrad design i högglanssvart med glänsande finish.

Samtliga bensinmotorer är elektrifierade och innefattar fyra cylindrar samt en sju- eller åttaväxlad DCT-automatlåda som standard. Mildhybriderna är utrustade med 48-voltssystem som underlättar start. Laddhybriderna har fått förbättrat högspänningsbatteri vilket ger längre räckvidd på el, samt ökat laddkapaciteten från 7,4 kW till 11 kW.

Säljstart våren 2023 – anmäl ditt intresse

Under våren har Mercedes-Benz CLA och CLA Shooting Brake säljstart och vi kan förvänta oss att modellerna anländer till våra anläggningar under sommaren.

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?