Julkulor med VidDinSida logotyp

30 november 2022Tillsammans med VidDinSida värmer vi Stockholm

Vid varje års slut håller vi på Veho Bil i Stockholm ett julbord för kunder och samarbetspartners, något vi alltid ser fram emot. I år väljer vi att göra något nytt.

Kan vi avvara julbordet och bidra till något som hjälper människor?

Initiativet kom från säljavdelningen i Stockholm, där flera röster uppmärksammat att det kändes rätt i tiden att avvara det årliga julbordet och istället bidra och göra skillnad. Önskan var att hjälpa de som har det extra tufft i samband med en svårare ekonomisk tid och kallare klimat.

Förslaget att hjälpa VidDinSida, en ideell förening som stöttar äldre hemlösa, kom från leveransavdelningen. Det gick i linje med säljarnas förslag och på så vis förverkligades idén.

Engagerade medarbetare och egna initiativ har genom åren resulterat i diverse insamlingar och bidrag på Veho Bil. Det skapar meningsfullhet och stärker oss som individer och organisation, liksom det stärker samhället. – Stefan Claesson försäljningschef personbilar

Cityterminalen 14e och 18e december kl. 20:00

Utanför cityterminalen i Stockholm kommer 6 säljare från oss vara med och dela ut varm mat, matkassar och agera samtalsstöd för de våra äldre som lever i ekonomisk utsatthet tillsammans med VidDinSida. Vi sponsrar och står för allt båda kvällarna och har även med mössor till alla som kommer dit. På söndagen är Jeanette Höglund (grundare och känd från kanal 5 Tunnelbanan) på plats och livesänder. Sändningen kan du se på hennes Instagram @tunnelbanenettan.

Om VidDinSida

VidDinSida är ett soppkök öppet ett par dagar i veckan för att stödja de äldre hemlösa med mat, rena och hela kläder för årstiden, hygienartiklar och andra nödvändigheter för ett drägligare liv. Under hösten öppnades även ”Gården” i Kärrtorp. En plats dit våra fattigpensionärer kan komma för att få ett mål lagad mat, tvätta sina kläder, duscha, få hjälp med varma kläder eller bara vila trötta kroppar.

Jag har alltid älskat människor, speciellt äldre … och speciellt vår bortglömda grupp människor, dom blyga, tysta, skygga äldre som man verkligen får leta upp. Det blev en organisation av detta där namnet ”Vid din sida Stockholm” var en självklarhet. – Jeanette Höglund

Vill du vara med och bidra?

Då kan du bland annat besöka deras gåvoshop, swisha en engångssumma eller bli månadsgivare. Ett annat sätt att bidra är att följa VidDinSida på Instagram, dela deras inlägg eller på annat sätt uppmärksamma och sprida deras arbete.

Tillsammans sprider vi värme i jul.

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?