Lack HERO

4 juni 2024Expansionen av Veho Bils bilverkstad i Örebro är i full gång

och en helt ny lackverkstad är snart verklighet

Sandra Johansson Ikem

Marknadskoordinator

I höstas blev det klart att bilverkstaden på Veho Bil i Örebro skulle expandera med 900 kvadrameter för att uppfylla kundernas efterfrågan och dessutom kunna ha lackering på plats för första gången. Nu är arbetet i full gång och snart kan man se resultatet av det hårda arbete som pågår just nu.

Om dryga två månader, under vecka 31, öppnar vår alldeles egna lackverkstad upp dörrarna. Rekrytering av nya kompetenta medarbetare är avklarad och nu har vi ett nytt härligt team som från start kommer vara med och bygga upp nya arbetssätt och rutiner i en helt ny lokal tillsammans med våra nuvarande dedikerade medarbetare.

Fredrik Aspelin, verkstadschef i Örebro kommenterar projektets process:

All personal är nu anställd, så vi är väl förberedda och redo när vi väl öppnar. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en utmärkt upplevelse från första dagen.

Örebro lack bildspel

Framsteg i bygget, snart är vi i mål!

En ny modern verkstad

En modern bilverkstad innefattar inte bara en ny modern lokal utan också innovativ teknik och utrustning för att uppfylla de tekniska kraven som kommer med nya bilar. Du som kund kan förvänta dig en bättre serviceupplevelse och dessutom kortare väntetider.

Vi ser så mycket fram emot att ta emot er kunder och ni är så välkomna när det väl är dags!

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?