1 juli 2024Mercedes på turné

New Direction ser till att artister åker på sina spelningar med stil

Sandra Johansson Ikem

Marknadskoordinator

New Direction Tour Services har sin utgångspunkt i Johanneshov vid Slakthusområdet i Stockholm. Med deras flotta av Mercedes förser de artister och band med Sprinters, lastbilar och minibussar som åker ut på turné mellan allt från Kiruna till Barcelona.

Sedan 2012 har New Direction vuxit men det tog inte fart ordentligt förrän efter pandemin, som de lyckades ta sig igenom trots tuffa tider. 2018 bestämde sig Claes för att byta aktör. Det var då han kom i kontakt med Peter Nordlund, transportbilssäljare på Veho Bil.

Claes Nordin, ägare, New Direction Tour Services

Jag ringde Peter och fick ett bättre bemötande än vad jag någonsin tidigare fått. Under pandemin fanns det en hjälp och en förståelse som vi inte såg från alla bolag. Peters hängivenhet att lösa leveranstider och leasingkontrakt har varit otroligt hjälpsam.

Efter pandemin har New Direction hunnit beställa och hämta ut fjorton fordon och flottan bara fortsätter att växa. Förra veckan var han på Veho Bil och hämtade ut bil nummer sjutton. En Sprinter som redan dagen efter skulle iväg på turné.

Med stora kunder som Live Nation, All Things Live, United Stage och Luger som levererar Sveriges största och mest folkkära artister förser Claes bilar utifrån deras behov. Att Claes kunder får sina bilar levererade i tid är avgörande för att artisterna ska hinna i tid till sina spelningar. Därav är det otroligt viktigt för Claes att få bilarna levererade från Veho Bil i tid. Med andra ord behöver samarbetet mellan Veho Bil och New Direction fungera smidigt.

Förutom att köpprocessen och leveranserna har gått smärtfritt har vi även lärt känna verkstadsgänget som alltid levererar snabbt och professionellt. Max och Kim i Smista har räddat flera turnéhelger för oss, något som gör att vi blir extremt pålitliga mot våra kunder.

Avslutningsvis, vill vi tacka för ett otroligt gott samarbete som vi hoppas fortsätter långt framöver. Claes avslutar med att han ser fram emot elektrifieringen, vilket vi också gör!

Jag hoppas att vi ska fortsätta växa med Veho och Mercedes och jag ser fram emot att ge mig in elektrifieringen tillsammans framöver!

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?