Mercedes-Benz Sprinter

5 juli 2024En Mercedes-Benz Sprinter kommer lastad med...

handplockad frukt från SelectedFresh

Sandra Johansson Ikem

Marknadskoordinator

Om du vill ha riktigt fräsch frukt behöver den plockas under specifika dagar, packas på rätt sätt för att behålla färskheten men också fraktas varsamt. Vad är då bättre än att frakta frukten i en lyxig, specialdesignad Mercedes-Benz Sprinter?

Under lanseringen av SelectedFresh välkomnades gästerna med en riktig entré till Kungliga Dramaten i Stockholm. Intill entrén stod nämligen en specialdesignad Mercedes-Benz Sprinter från Veho Bil.

Att självaste transportmedlet som kommer att frakta frukten till er kunder var på plats gjorde ett starkt första intryck när gästerna anlände. Det har dock inte varit helt enkelt att få Sprintern på plats i tid.

Ronnie på SelectedFresh kontaktade Veho Bil för ett specialprojekt med en nästintill omöjlig leverans. Han ville ha en specialdesignad sprinter klar på bara tre veckor, till deras lanseringsevent. Sebastian Carlsson, transportbilssäljare på Veho Bil tog sig an utmaningen tillsammans med Ydreskåp och Adventure Campers.

Projektet började bra och allt tog fart men de föll nästan på målsnöret på grund av försenade leveranser. Ydreskåp gjorde allt de kunde med all arbetskraft de hade tillgänglig och därefter tog Adventure Campers över och jobbade helg för att hinna montera nya kofångare och 20” hjul. I sista minut anländer bilen hos TC för dekor innan eventet.

Material som tyvärr inte hade hunnit komma ska monteras i efterhand, som till exempel ett kjolpaket som kommer sätta den sista touchen.

Sebastian Carlsson, transportbilssäljare på Veho Bil

Då det rör sig om en helt unik bil får man i vanliga fall räkna med kanske sex månader men vi hade drygt tre veckor på oss men projektet är allt för roligt att avstå och givetvis vill vi göra vårt allra bästa för att tillmötesgå önskemålen från SelectedFresh.

Mercedes-Benz Sprinter SelectedFresh

Förväntningarna som skapades redan utanför Dramaten uppfylldes minst sagt när SelectedFresh bjöd på ett oförglömligt event som innefattade sol, snittar och sång av fantastiska Molly Hammar.

Behöver din verksamhet en Mercedes-Benz Sprinter? Eller helt enkelt bara få det omöjliga möjligt? Kontakta våra säljare nedan.

Ring oss på 010-212 06 40

Eller lämna dina uppgifter här så kontaktar en av våra säljare dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?