Veho Trucks anläggning i Malmo

31 maj 2021Veho Trucks storsatsar och tar över Mercedes-Benz lastbilsverksamhet i Malmö

Ett riktigt bra läge, ännu bättre service, nya större lokaler och fullt fokus lastbilar – så blir det när Veho Trucks tar över Mercedes- Benz lastbilsverksamhet i Malmö.

Veho Trucks Malmö slår upp portarna den första juni. Välkommen till en av Sveriges bästa och toppmoderna lastbilsanläggning där du som kund alltid är i fokus.

Den nya lastbilsanläggningen är toppmodern, med ny och fräsch utrustning samt betydande verkstadsutrymmen. För oss på Veho Trucks är det självklart att Sveriges tredje största stad ska ha en förstklassig anläggning för att serva och reparera världens största lastbilstillverkare.

  • Verkstadsyta på hela 2400 kvm.
  • Nio verkstadsskepp varav två med smörjgrop och en med nedsänkt ekipagelyft.
  • Förberedd för eTrucks.
  • Lastbilar i världsklass och marknadens bästa serviceavtal.

Den nya anläggningen får ett helt nytt läge där vi har anpassat dimensionerna utomhus, här blir det lika enkelt att parkera en stor bil som att vända med släp. I verkstadshallen har vi även installerat en unik lift som både kan lyfta lastbil och släp i ett. Dessutom kommer du som kund att märka att all vår personal har spetskompetens – kom förbi och testa.

Förutom en av Europas största och modernaste anläggning med 100% fokus på lastbilar så kan du förvänta dig det kundfokus Veho Trucks alltid står för.

– Admir Begovic, platschef.

🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?