lastbilsanläggning

16 juni 2020Sommar och sol och en ny lastbilsanläggning i Gävle

Snart är den här, vår nya lastbilsanläggning i Gävle. En anläggning som redan innan öppning känns så självklar för oss. Gävle är en perfekt plats och vi hoppas att våra kunder kommer uppskatta vår närvaro.

Förhoppningen är att vår nya lastbilsanläggning ska stå redo innan sommarsemestern. Det blir en anläggning som erbjuder både försäljning och service där kunden alltid står i första rummet. Patrik Rung, Lastbilsansvarig Sverige och Per Westling, Verkstadschef Sverige ger svar på fem frågor om den nya anläggningen.

5 snabba om nya lastbilsanläggningen

 1. Största fördelarna med en lastbilsanläggning i Gävle?
  Gävle binder ihop vår satsning på lastbilar geografiskt. Vi har många kunder som nu lättare kan få vår support över större ytor i mellan-Sverige. Det var viktigt för oss att inte ta över någon äldre fastighet med trång logistik. Vi ville dessutom ha något att växa i och något som andas Veho Bil och Mercedes-Benz, vilket denna fastighet verkligen gör.

  Det var viktigt för oss att inte ta över någon äldre fastighet med trång logistik. Vi ville dessutom ha något att växa i och något som andas Veho Bil och Mercedes-Benz, vilket denna fastighet verkligen gör.

 2. Berätta lite om själva anläggningen
  Läget är fantastiskt, enkelt att ta sig till och stora ytor för våra kunder att parkera och vända sina ekipage utan risk för trängsel. Det är en fin verkstad som erbjuder allt man behöver som kund: lounge i väntan på bil, biltvätt och pentry m.m..
 3. Finns det rekryteringsbehov?
  Vi kommer växa in successivt i fastigheten och kommer att starta med en säljare, en servicechef, en servicesäljare samt några mekaniker. Vi kommer att söka duktig personal löpande framöver tills vi är fulltaliga.
 4. Vad kan kunderna förvänta sig?
  En servicegrad där kunden alltid står i fokus. Vilket är ett av Veho Bils kundlöften – och på lastbilssidan närmast ett mantra.
 5. Vad har ni för förväntningar på 2020?
  På kort sikt vill vi göra ett avtryck till alla kunder i länet, få chansen att visa vilken kvalitetsnivå vi står för. På sikt vill vi vara en självklar partner i ett växande samhälle som Gävleborg är.

Vi ser med spänning fram emot en bra öppning och hälsar våra kunder varmt välkomna.

🎉

Lastbilspremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?