två ellastbilar med lysande lampor

eActros 600

En integrerad transportlösning för hållbara fjärrtransporter.

Toppeffekt
600 kW
Upp till
500  km
räckvidd (WLTP)
Ca
60/30 min
CCS/MCS laddningstid 20 till 80 %

För att ni ska få en bra start

Egentligen är det inget nytt att transportföretag arbetar med att säkerställa en så effektiv förflyttning av sin last som möjligt, men sättet vi gör det på förändras. Vi tror på en smidig övergång i omställningen och för oss innebär det:

 • En framtidsorienterad, hållbar och lönsam transportlösning
 • Rådgivning och guidning före, under och efter köpet
 • Hållbar tillväxt för er både på kort och lång sikt

eActros 600

Mercedes-Benz eActros 600 är en integrerad helhetslösning som inte enbart handlar om hållbar transport, utan också om att optimera era affärsprocesser och förbli konkurrenskraftiga. Förutom att vara helt elektrisk är denna fjärrlastbil även uppkopplad för att effektivisera era flöden och dra nytta av hela Mercedes-Benz digitala ekosystem. eActros fungerar som er förlängda arm till ett internationellt nätverk av expertkunskap, här för att stötta er utveckling.

Fördelarna i korthet

 • Upp till 500 km räckvidd
 • Nyutvecklade LFP-batterier med en livslängd på upp till 1,2 miljoner km
 • Laddar från 20 % till 80 % på ca 30 minuter med megawattladdning och mindre än en timme med CCS-laddning
 • Innovativ e-axel med upp till 600 kW toppeffekt
 • eConsulting som leder er genom allt från att skapa en anpassad laddinfrastruktur, utforska finansieringsalternativ och eventuella bidrag, till att integrera ny teknik och fordon i verksamhet
 • Digitala tjänster som integreras med uppkopplad data från eActros för att optimera verksamheten inkluderar: Mercedes‑Benz Uptime, Fleetboard, Mercedes‑Benz Service24h, TruckLive och kundportalen My TruckPoint
 • MirrorCam digitala backspeglar som minskar bränsleförbrukningen med upp till 1,3 procent genom aerodynamik och ökar säkerheten jämfört med vanliga speglar
 • Active Drive Assist 3 med delautomatisk körning som avlastar föraren och ökar säkerheten
 • Active Brake Assist 6 med nödbromsfunktioner och 270°‑fusionsteknik
 • Smart hjälp vid svängar och filbyten med Active Sideguard Assist 2
 • Omfattande fabriksgaranti från Mercedes-Benz som skyddar hela fordonet upp till 12 månader utan begränsning av körsträckan, samt högvoltsbatterierna i upp till 72 månader eller 720 000 km eller efter 1 800 laddningscykler

Upptäck Mercedes-Benz eActros 600

Charged to change: Nya eActros 600
Helelektrisk, hållbar, lönsam: eActros 600 för långa distanser gör er redo för en ny era inom transportbranschen. En Game changer är här, tiden är kommen.
eConsulting
Den som vågar prova något nytt behöver förstås inte göra det ensam. Det är därför våra nationella e-konsulter ger er råd och stöd i omställningen till eMobility. De ser till att ni får rätt integrerad lösning och hjälper till med allt från rådgivning om lämplig infrastruktur, till optimering av driftskostnader och laddningshantering. För att ni ska få det bästa möjliga resultatet av eActros 600.
Lönsamhet
eActros 600 utmärker sig inte bara för sin effektiva helelektriska drivlina. Med integrerade e-specifika tjänster kan du bland annat identifiera och planera nödvändiga verkstadsbesök i ett tidigt skede och på så sätt hålla underhålls- och reparationskostnaderna så låga som möjligt. Upptäck fler fördelar i denna video.
Service och digitala tjänster
En av de viktigaste komponenterna är den digitala tjänstevärlden bakom eActros 600, inklusive den digitala kundportalen My TruckPoint och lämpliga e-specifika tjänster. Se själv vilka fördelar som TruckLive med Live Traffic, Fleetboard Charge Management eller Mercedes-Benz Uptime erbjuder dig.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse nedan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.