Dagens öppettider

Stockholm – Bromma

  • Personbilsverkstad

    7:30-17:30

  • Taxiverkstad

    7:30-17:30

  • Transportbilsverkstad

    7:30-17:30

Se fullständiga öppettider

Stockholm – Smista

  • Personbilsförsäljning

    8-18

  • Transportbilsförsäljning

    7.30-18

  • Personbilsverkstad

    7-17

  • Personbilsverkstad, telefontid

    8-17

  • Transportbilsverkstad

    7-17

  • Plåt/Skadeverkstad

    7-17

  • Kvällsverkstad (förbokning)

    Stängt

  • Bildelar

    7-17

Se fullständiga öppettider

Karlstad

  • Försäljning

    7.30-18

  • Personbilsverkstad

    7-17

  • Transportbilsverkstad

    7-17

  • Plåt/Skadeverkstad

    7-16

  • Bildelar

    7-17

Se fullständiga öppettider

Örebro

  • Försäljning

    9-18

  • Transportbilsförsäljning

    7.30-18

  • Personbilsverkstad

    7-17

  • Transport- & Lastbilsverkstad

    6.30-22

  • Plåt/Skadeverkstad

    8-17

  • Bildelar

    7-17

Se fullständiga öppettider

Kontakta Veho Bil

Stockholm – Smista

Karlstad

Örebro

Dataskyddsförordningen och vår hantering av personuppgifter

Dataskyddsförordningen, eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-gemensam förordning som börjar gälla i hela EU från och med den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL) och är utformad för att stärka den enskildes rättigheter.

De personuppgifter som vi hämtar in om dig är nödvändiga för att vi bl.a. ska kunna hantera dig som kund, fullgöra våra avtalsförpliktelser och tillhandahålla våra tjänster.

Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföring genom till exempel brev eller mail. Personuppgifter lagras inte längre än nödvändigt.

Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du nedan.

→ Så använder vi Cookies
→ Så hanterar vi personuppgifter

Om Cookies

Cookies är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Cookies hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

I en cookie är det möjligt att se/följa en användares surfande och vi använder cookies för att administrera och anpassa dina besök på vår webbplats. Du kan läsa mer om de olika typerna av cookies som vi använder på hemsidan i de andra flikarna på denna sidan.

Vi sparar ingen personlig information via cookies. Statistiken kan inte kopplas ihop med en person.

Hur kan du kontrollera dina cookies?
För att få reda på mer om cookies, inklusive hur du kan se vilka cookies som har placerats på din enhet och hur du kan hantera och ta bort dem, besök www.allaboutcookies.org eller www.minacookies.se
Du kan ta bort alla cookies som finns på din dator och du kan ställa in webbläsaren så att den inte tar emot några kakor. I så fall måste du eventuellt göra om vissa inställningar varje gång du går in på en webbplats och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar.

Våra script

Dessa script kan finnas på vår webbplats och eller på våra kampanjsidor.

Google Analytics
Google Analytics använder cookies för att samla in information om besök på webbplatsen. Den insamlade informationen kan användas för att utvärdera och analysera statistik om besökarna på webbplatsen samt visa särskilt innehåll för vissa besökare.

→ Detaljerad informatiom om script och cookies på vehobil.se (på engelska)

Privacy Policy