eldriven minivan laddas av en person

27 augusti 2019EQV – Världens första eldrivna minivan i premiumklassen

Efter lanseringen av den eldrivna SUV:en EQC fortsätter Mercedes sin elbilssatsning i snabb takt. Nu är det familjebussen V-klass som i eldriven version får namnet EQV.

Bilen kommer utrustat med ett 90 kWh batteri, har en räckvidd på över 40 mil och kan snabbladdas till 80% på under en timme. Beroende på sätesval rymmer nya EQV upp till åtta personer.

Mercedes-Benz EQV visas på IAA-mässan i Frankfurt den 12-22 september och börjar säljas i Sverige 2020. Svenska priser är ännu ej klara. Vi kommer att fylla på med information om den nya modellen. Vill du bli kontaktad av en säljare fyller du enkelt i dina uppgifter nedan.

Redo att uppleva känslan? – anmäl ditt intresse

Vi rekommenderar alltid att provköra bilen för att uppleva dess funktioner och design. När modellerna anländer till våra anläggningar kan du vara först i kön och provköra genom att anmäla ditt intresse. Vi håller dig uppdaterad så fort ny information finns. Om du redan nu vill diskutera modellen med någon av våra experter är du varmt välkommen att anmäla dig eller kontakta oss.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
🎉

Bilpremiärer, exklusiva erbjudanden, råd & tips.

Intressant? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av bil är du intresserad av?