Nyheter

Servicesäljare/bildelssäljare, Karlstad

Taggar:

Categories: Jobb

Veho Bil Karlstad söker en servicesäljare/bildelssäljare


Är du vår nya servicesäljare/bildelssäljare?

Du kommer att arbeta med
På vår anläggning i Karlstad får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot kunder, planera, styra och fördela arbetet i verkstaden, prissättning och övriga verkstads administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att sälja bildelar internt, till kund vid disk, via telefon men även en del godshantering och inventering. Sammanfattningsvis så kommer du att jobba väldigt brett på servicemarknaden.

Vem du är

Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av servicerådgivning och/eller bildelsförsäljning.
Kunskap i KOBRA och erfarenhet av Mercedes-Benz är meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss
Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem men också andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan senast 2017-09-29.
Skicka din ansökan till Patric Uvefalk, Platschef, patric.uvefalk@vehobil.se

Ansök nu

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.Om Veho Bil Sverige

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen.

Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda.
Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp.

På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster.
Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vår anläggning i Karlstad.