Dags att byta däck eller tid att köpa nya?

Dina däck är länken mellan din bil och väglaget. Otroligt viktiga med andra ord. Vi hjälper dig vid ett däckskifte och har även kunnig personal som rekommenderar de bästa däcken för just din bil.

Boka en tid redan nu eller kontakta oss om du har några frågor.

Boka däckbyte

Hjulskifte när det passar dig

Smidigt, snabbt och säkert. Ledord när det kommer till att byta däck hos oss. Förutom mönsterdjup, lufttryck och att alla delar sitter där de ska hjälper vi dig med rekommendationer kring dina däck. Självklart kan du komma in på drop-in tider, men med risk för lång väntetid rekommenderar vi att du bokar tid.

Däckhotell hos oss – vi har dina uppgifter så det enda du behöver göra är att boka en tid, komma in med bilen och åka iväg med nya däck så tar vi hand om dina nyss använda. Magi!

Du har med dig däck – Du bokar in en tid och tar med dig däcken som du vill byta till. Våra däckspecialister kollar däcktryck, mönsterdjup och finns tillgängliga om du har några frågor eller funderingar kring dina däck. Allt för att du ska känna trygghet i att däcken rullar som de ska.

Du vill byta till nya däck – Är det dags att köpa nya däck meddelar du bara det till vår däckspecialist som kontaktar dig. Väl på plats går vi igenom vilka däck som passar just din bil. Du får mer än gärna ringa oss innan så går vi igenom olika alternativ. Inga konstigheter, bara rätt däck.

Hur viktiga är dina däck för dig?

Vet du hur ofta du bör kontrollera dina däcks mönsterdjup? Eller skillnaden mellan att köpa däck online och att handla från en auktoriserad Mercedes-Benz-återförsäljare? Att byta däck är lätt med hjälp av rätt tillbehör, men att veta vilka däck du ska tillägna din bil är inte alltid det enklaste. Ofta styr priset på grund av en okunskap kring alla de däcktyper som finns. Dina däck bör vara anpassade för det nordiska klimatet och mönsterdjupen på minst 3 mm är ett djup som du med fördel kan kontrollera en gång under vinterns månader – beroende på hur mycket du använder din bil.

Kontakta Veho Bil