Nyheter

Säljande säljcoach, Karlstad

Taggar:

Categories: Jobb

Veho Bil Karlstad söker Säljande säljcoach i Karlstad


Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen.

I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda. Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp. 
På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster. Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vår anläggning i Karlstad. Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Är du vår nya Säljande säljcoach?

Du kommer att arbeta med På vår anläggning i Karlstad får du på försäljningen arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
• Coachning av säljarna i den dagliga verksamheten
• Försäljning av nya och begagnade bilar med tillhörande tjänster
• Ansvar för inköp, billager, prismärkning och varudeklaration
• Företagsbearbetning
• Aktivt arbeta med kundnöjdhet
• Kunduppföljning av leveranser
• Arbetar aktivt med Mercedes program MB Pro

Vem du är
Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad branscherfarenhet gärna inom arbetsledning. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem men också andra förmåner såsom, friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17. Skicka din ansökan till Sofie Eldebrink, HR Veho Bil Sverige; sofie.eldebrink@vehobil.se 08-410 30 494

Ansök nu

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.Om Veho Bil Sverige

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda. Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp. På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster. Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vår nya anläggning i Karlstad.