Nya GLE Coupé – Konsten att vinna terräng.

Med nya GLE Coupé gör Mercedes-Benz sitt intåg i segmentet suvcoupé. Som namnet antyder är designen en kombination av suv och coupé. Resultatet är en uppseendeväckande bil för uppmärksamhetstörstande förare.

Låg kaross, mjuk taklinje – dessa båda karaktärsdrag ger nya GLE Coupé dess unika silhuett. Det unika samspelet mellan detaljer som brukar vara förbehållna en suv ger GLE dess uppseendeväckande proportioner.

Bakpartiet har en nyskapande design som ger nya GLE Coupé dess unika prägel. De horisontella linjerna understryks av de breda lyktorna. Nummerskyltshållaren är integrerad i den kraftfulla bakre stötfångaren med underredsskydd i kromdesign.

Fronten präglas av en kylargrill med en enkellamell som är så typisk för Mercedes-Benz coupémodeller. Ett riktigt blickfång utgör även motorhuven med kraftfulla powerdomes.

Läs mer och bygg din nya Mercedes-Benz GLE Coupé Online

Nya GLE SUV – I nya hjulspår.

Den som har grepp om situationen utstrålar lugn och tar saker i egna händer. I alla lägen. Upplev Mercedes-Benz nya premium-suv – nya GLE.

Nya GLE står stadigt i tillvaron. Särskilt de sportiga attributen såsom främre och bakre stötfångare i ny design, de breddade skärmarna och avgassystemet med synliga slutrör ger bilen pondus.

Läs mer och bygg din nya Mercedes-Benz GLE SUV Online


Provkör Mercedes-Benz GLE


Se filmer om Mercedes-Benz GLE


Några GLE i lager