Vi har kul på jobbet! Här är aldrig tyst; alla är glada, engagerade och prestigelösa. Det är högt till tak, man kan gå till vem som helst och uttrycka det man vill säga. Kompetensen finns alltid hos någon och alla är väldigt hjälpsamma och släpper det man har för att hjälpa till. Vi får vara med och påverka. Vi hjälper varandra att bli bättre!

Eric Fredholm
Mekaniker Personbilsverkstad, Veho Bil Smista

Kjell

Veho Bil Stockholm
Written by: Kjell
Date Published: 08/20/2014
Tack för er förträffliga service. Fått tid på morgonen, mottagen på bästa sätt, kaffe, inte nog med det efter en stund kommer en flicka och bjuder på juice och smörgås, naturligtvis tidningar och morgon tv. Efter ett sådant besök går det lätt att gå till betalterminalen och konstatera: Detta företag är helt fantastiskt!
5 / 5 stars
Kjell

Hej måste bara säga detta VEHOBil i örebro är den bästa bilhallen jag varit inne på, kanon bra service bland säljarna och bra stämning bland dom, kommer garantierat besöka dom igen och köpa fler bilar. rekomenderas starkt.

Från rejta.se

Sören

Fick problem med signalhornet på min Mercedes C-klass. Det skulle kosta minst 1800 med bara felsökning, trots att VEHO-bil skulle stått för detta enligt konsumentköplagen. Jag fixade felet själv. Efter ytterligare några månader går en låskista i förardörren sönder. Ingen garanti och ingen GW. Efter rätt mycket diskussion tar WEHO-bil på sig större delen av kostnaden och jag behöver bara betala 1700 Kr istället för nästan 5000 kr. Jag är nöjd, de ville verkligen att jag skulle vara nöjd kund! Bra jobbat!

Per

Den bästa service, kundbemötande och leverans! De har verkligen överträffat mina förväntningar. Den bästa säljare Mustafa Bakridan är förebild för många säljare både i branschen och inom yrket!

Marianna Wallin
Cybercom

Seppo och killarna gör ett utmärkt jobb, mer än nöjd då vi lämnat våra bilar hos Veho


Bokat service, svar efter 2 signaler samt en supertrevlig tjej som tog om hand om mig.


Var inne i Veho bils anläggning för tre veckor sedan för att köpa en ny Mercedes. direkt när jag kom in blev jag bra bemött av säljarna på plan 1. samtliga säljare jag passerade tittade upp och heja. Jag tittade på en begagnad bil och fick snabbt hjälp och blev erbjuden provkörning.

Det slutade med att jag inte köpte någon bil då det jag sökte inte fanns för dagen, men när jag ska köpa bil kommer jag absolut göra detta hos Veho bil!

Från rejta.se

Fantastisk service

Köpte en nyare begagnad MB C-klass. Jag fick den till ett bra pris och säljaren Jonny Wavén var mycket service minded och kundfokuserad! Fick bilen servad och med nya vinterdäck. Blev extremt bra bemött av serviceavdelningen. Hela processen sköttes riktigt smidigt och snyggt. Jag är helnöjd med säljarens bemötande och servicen i övrigt! Rekommenderas starkt.

Från rejta.se

Pelle