Lediga jobb hos Veho Bil

Veho Bil, Nordens största återförsäljare av Mercedes Benz, söker dig! Vi har anläggningar i Stockholm, Örebro och Karlstad och är alltid på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och driva företaget och bilbranschen framåt. Med passion för det vi gör finns stor arbetsglädje och din kompetens kommer göra skillnad. Du kommer att upptäcka vår härliga teamkänsla och känna den speciella yrkesstoltheten som bidrar starkt till vår höga trivsel. Ta del av våra jobb nedan för respektive anläggning – eller varför inte skicka in en spontanansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig.

Veho Bil expanderar

Veho Bil Smista är mitt uppe i bygget av en ny avdelning för Mercedes-Benz transportbilar. Arbetet beräknas vara klart augusti 2017. Veho Bil bygger även en helt ny anläggning i Nacka. Den kommer att bli företagets andra anläggning i Stockholm och fjärde i Sverige och står klar under 2019.

Vi söker nu därför i ett första skede transportbilsmekaniker, bildelssäljare och personbilsmekaniker.

Välkommen till ett härligt gäng med ett stort engagemang och mycket arbetsglädje. Tillsammans med din kompetens kommer vi att göra skillnad.

Lediga tjänster i Stockholm

Lediga tjänster i Örebro

Lediga tjänster i Karlstad

Om Veho Bil Sverige

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda.

Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp.
På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster.

Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder.

Veho Group

  • Grundades 1939
  • 2100 anställda
  • Verksamt i Finland, Sverige och Baltikum

Veho Bil Sverige

  • Grundades 2007
  • 180 anställda
  • Anläggningar i Segeltorp, Örebro och Karlstad