Veho Bil är ett familjeägt bilhus som grundades i Finland redan 1939. Idag har Veho Group Oy Ab över 2000 medarbetare, vilket gör företaget till Finlands största återförsäljare av bilar och Nordens största försäljare av Mercedes-Benz.

2007 öppnade vi vårt första bilhus i Sverige, i det attraktiva området på Smista Allé i Segeltorp. Här står kunden alltid i fokus och vi satsar på helhetslösningar för ett bekvämt bilägande. Efter övertagandet av Philipssons anläggningar i västra Svealand 2011, är Veho Bil representerat även i Örebro och Karlstad.

Hos Veho Bil hittar ni personbilar, transportbilar och lastbilar från Mercedes-Benz. Det har ingen betydelse om du är ute efter en supersnål minibil, en kraftfull superbil eller en grön miljöbil – de finns alla hos Veho Bil.

Veho Bil är ISO 9001 certifierade  samt tillhör Swedac 1720. Vi är också medlemmar i MRF – Motorbranschens Riksförbund.

Veho Group Oy Ab

Veho är den ledande bilhandelskoncernen i Finland och är verksam också i Baltikum och i Sverige. Veho grundades 1939 som distributör för Mercedes-Benz. Idag omfattar verksamheten import, detaljhandel och serviceverksamhet för personbilar och nyttofordon från ett fler tal leverantörer. År 2010 uppgick koncernens omsättning till 910 miljoner euro och antalet anställda till 2.102.

Besök Veho-koncernens hemsida (på finska)


Bilder från Veho Oy