Nyheter

Mekaniker i Bromma/Stockholm

Taggar:

Categories: Jobb

Veho Bil Bromma söker mekaniker

Jobba med mig

Vi expanderar i Bromma

Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas där vi expanderar och öppnar en ny anläggning i Bromma och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare.

Vi satsar vidare och bygger för framtiden! Vill du vara med oss i denna expansion?

Är du vår nya mekaniker?

Du kommer att arbeta med
På vår anläggning i Bromma får du på verkstaden arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer, främst av Mercedes-Benz personbilar, arbetet innefattar även en del arbete med transportbilar.

Vem du är
Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket, fordonsteknisk utbildning samt B-körkort. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss
Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem men också andra förmåner såsom gym på arbetsplatsen, friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan senast 2017-07-31.
Skicka din ansökan till Per Westling, per.westling@vehobil.se
Har du frågor kring tjänsten, hör av dig till Reino Kurki, Projektansvarig Telefon: 0704107604


Om Veho Bil Sverige

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda.

Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp.
På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster.