Nyheter

Lastbilssäljare, Veho Bil Örebro

Categories: Jobb

Veho Bil Örebro söker en lastbilssäljare

Är du vår nya lastbilssäljare?

Du kommer att arbeta med På vår anläggning i Örebro får du på försäljningen arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Försäljning av nya och begagnade lastbilar med tillhörande tjänster
  • Hantering av inköp, billager, prismärkning och varudeklaration
  • Företagsbearbetning
  • Arbeta aktivt med CSI kundnöjdhet (kunduppföljning m.m.)
  • Arbeta aktivt med Mercedes-Benz Van pro m.m.

Vem du är Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet från bilförsäljning. Har du tidigare arbetat med transportbilsförsäljning är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil. Vi erbjuder dig Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi andra förmåner såsom gym på anläggningen, friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera. Din ansökan Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17. Skicka din ansökan till Patrik Rung, Platschef; patrik.rung@vehobil.se

Ansök nu

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.

  • Accepterade filtyper: doc, txt, pdf, docx.Om Veho Bil Sverige

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 190 anställda. Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp. På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster. Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas där vi expanderar och bygger nytt och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vår anläggning i Smista.